A "Pesten világhírű" hamburgert már több helyen árulják. (Az Ittjártamon is van egy Király utcai értékelés, de az a hely annyira más jellegű, hogy nem akartam oda írni. )
Kedvezményes menü kuponnal mentünk, ami egy tetszés szerint összeállított hamburgert, sült krumplit és forró gyömbéres almaitalt tartalmazott. A BBQ hamburgert választottam, és nem tudom, tényleg a legjobb-e Pesten, de hogy én még ilyen finomat sehol se ettem, az biztos. A vastag, szaftos, tökéletesre sütött hús, az olvadt sajt, a karamellizált hagyma külön-külön és együttes ízhatásában is egyszerűen remek volt. Párom a klasszikus változatnál maradt, ő is meg volt elégedve. A sült krumpli kívül ropogós, belül omlós, pont jól sózva, és kellemes volt a meleg ital is. Nem vagyok egy nagykabátban hamburgerező típus, de sikerült nem leenni magam :-), ebéd után pedig mód volt a kert végi konténer mosdót meglátogatni. Tisztaság, WC-papír, szappan, minden, ahogy illik. Újfent hangsúlyozom, hogy ez egy hétköznap déli tudósítás. Ha valaki egy bulis éjszakán balkáni állapotokat talál, pl. a mosdóban, ne nálam reklamáljon. :)
Az árakat egy kicsit magasnak tartom. Így, kuponnal, 40 % engedménnyel nekünk megérte. De kupon - és árukapcsolás - nélkül is érdemes beülni egy hamburgerre, a menü többi része nekem nem hiányzik. Biztosan visszamegyek még, és talán a Karaván udvar más egységeit is kipróbálom, mert a ZING-en kívül is láttam érdekes dolgokat.