Ismerőseim ajánlották, hogy ide menjünk ebédelni, mert ők máskor is ide járnak. Én csak egy levest ettem, amit lehetett csészében is kérni, ami nekem elegendő adag. Nagyon finom volt, jó kiszolgálással, megfelelő árral. Hangulatos, jó étterem.
Karcsi bácsiék 1988 óta főznek itt a Jókai utcában. Kívülről nagyon retró a portál és a feliratok, de a belső rész mindkét szintje felújított, kicsit toszkánra hangolt díszítőelemekkel. Főleg magyaros és klasszikus nemzetközi konyhát visznek. Bár 11.
30-tól egészen este 10-ig nyitva tartanak minden nap, a legnépszerűbb időszak a vendégkörben a hétköznap ebédidő, amikor 2 féle 2 fogásos ebédmenü közül lehet választani 990 Ft-ért. Ottjártunkkor teljesen megtelt az alsó szint, amint távoztak valamelyik asztaltól, hamarosan érkeztek újabb vendégek. A normál étlapot nem tanulmányoztuk át, a menük közül nem a főzelékeset, hanem a másikat kértük. Ez gulyásleves - csészényi méretű - és milánói sertésborda volt. A leves korrekt, a hozzá adott fehér házi kenyér is jó (nem kézműves persze), a főételben a raguban sok gomba (konzerv) és karakteres fűszeres paradicsomos íz, viszont a spagetti tésztát túlfőzték, a rántott húst pedig túlsütötték, emiatt a panírszélek és a hús széle is túl kemény lett. A kiszolgálás gyors, pörgős, de személytelen.