Senkinek nem ajánlom, kerüljétek messziről. A kiszolgálás sokkal inkább tukmálásnak hívnám, konkrétan rábeszélnek arra is, amit meg se szeretnél venni. A minőség undorító, kiszáradt csirkehúst is horror áron adnak. Az emberrel éreztetik, hogy csak a pénze kell, az hogy mit kap érte egyáltalán nem számít. Aki egyszer betér, másodszor biztosan nem. Undorító hely.
Barátságosnak tűnő kávézó az Újbuda Center földszintjén, a főbejárat mellett. Két bejárattal rendelkezik, egyrészt a bevásárlóközpont folyosója felől, másrészt a parkoló felőli utcafrontról is beléphetünk, itt 4 kihelyezett asztal is helyet kapott a spontán teraszon (a járdára települtek ki). A kiírás szerint szombaton 14.
00 óráig tartanak nyitva. Vasárnap zárva vannak, pedig a Center többi üzlete mind nyitva, többek között az emeleten üzemelő igencsak népszerű Elevenpark Játszóház is, de említhetném a többi ruhaüzletet is a soron, vagy a Tescot, ahol a legnagyobb forgalom éppen a hétvégéken tapasztalható. A teraszon 2 asztalnál üldögéltek és beszélgettek vendégek, a zárásig még volt 10 perc, de a középkorú alkalmazott (tulajdonos? ) hölgy bent már pakolt, takarított. Kértem egy kávét, amit igen kelletlenül szolgált ki, pláne amikor mondtam, hogy nem elvitelre szeretném kérni, hanem helyben. Egy eszpresszót kb. 1 perc alatt meg lehet inni, nem értettem, mi a gondja. A kávé 280 Ft-ba került. A hölgy mogorván közölte, hogy bent nem ülhetek le, csak kinn. A kávé mellé víz nem járt, de egy csomag cukor és egy darab Tescos kávétejszín igen. Amúgy én már rég távoztam, amikor az egyik asztalnál a kedélyesen beszélgető két úr még mindig ott üldögélt, úgyhogy nem rajtam múlott, hogy a hölgy nem tudott 2 óra 00 perckor zárni és távozni. Én úgy gondolom, hogy a vendéglátásban de úgy általában a szolgáltató szektorban is, normális helyen a vendég az első, pláne ha ezzel a helyzettel a vendég sem él vissza. A kávé nem ütötte meg az átlagos szintet, de iható volt. Mivel a kávén kívül esélyem sem volt bármi mást kérni (a pult már ki volt ürítve), ezért a kínálatra sem tudok 2-nél jobbat adni.
1117Budapest, Hengermalom út 19-21. (Új Buda Center Bevásárlóközpont)