Egy meglepően kellemes kis kávézó a Széll Kálmán tér felett, a sarkon, ahol a Várbusz a meredek Várfok utcán megindul a Bécsi kapu felé a Várba. A teraszon teltház, ez a dohányos törzsvendégek törzshelye. A pultban egy vagány, tűzrőlpattant fiatal lány szolgált ki, akinek mindenkihez volt egy kedves szava.
Az a típusú vendéglátós, aki mindenféle vendéggel gyorsan megtalálja a közös hangot. A legszimpatikusabb momentum az volt, amikor egy idős hölgy tért be bőrönddel, és a lány emlékezett rá, hogy a hölgy hónapokkal ezelőtt járt itt, és emlékezett a hölgy élettörténetére (mi a foglalkozása, hol él, milyen betegsége volt). Megható és egyben emberi pillanat volt. Olaszos pörkölésű, jó erős,férfias Fantini kávét főznek itt. A római kávé egyedül itt kapható a városban. Az eszpresszó tejjel 360 Ft-ba került. Árusítanak ízesített kávékat is: karamellásat, fahéjasat, csokis-narancsosat. Tipikus reggeliző hely is: a péksütik mellett (corissant) szendvicset, gofrit, tojásételeket, virslit is ehetünk.