A világ kávéi a piacon

Kávészaküzlet - Lehel Csarnok BudapestKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest a térképen

Kiváló 2021. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. július 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Több alkalommal jártam már itt egy-egy finom kávéra, de korábban elmaradt az értékelés. A több egységből álló hazai kávéspecialista ezen kávézója az emeleten (galériaszinten) található, a posta szomszédságában. Kellemes, vörösestbarna-mahagóni faburkolatos beltér, elég sok ülőhely, a kinti folyosón további néhány asztalka. Ha a piaci zsivajból szeretnénk kiszabadulni, csendre és nyugira vágyunk, akkor érdemes bent leülni, ha viszont inkább beszippantanánk a szombat délelőtti nyüzsgést, akkor érdemesebb a kinti helyek közül választani.
A Kávészaküzletek közös jellemzője, hogy az egyik sarokban a világ minden tájáról származó szemeskávékat szagolhatunk, válogathatunk a zsákokból, melyek egyúttal hamisítatlan kávéillattal töltik meg a teret. Brazília, Ecuador, Salvador, Kenya, Mexikó, Etiópia, Columbia, Costa Rica ültetvényeiről származó kávék is akadnak.
Számtalan kávékülönlegességet készítenek, ízesítésekkel, habbal, nyáron jegesen.
Ezúttal egy klasszikus cappuccinot kértem (650 Ft), megelégedéssel hörpintettem. Aztán belevetettem magam a szombati piacozásba.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (16)
Kávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - Étel/italKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - Külső képKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - BelsőKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - BelsőKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - Külső képKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - BelsőKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - EgyébKávészaküzlet - Lehel Csarnok Budapest - Étel/ital
Kristály Hotel Keszthely - Senior hétköznapok
Kristály Hotel Keszthely