2024. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. február 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
A korábbi Ellátó helyén a Kazinczy utcában tavaly egy új hely nyitott meg, KAZI Bár néven. Az Ellátó előtt meg talán Kazimir volt a nevük, ha ez az a hely, egy kissé összezavarodtam, de az is itt volt a környéken. A helyet elsősorban a környéken megszálló, illetve bulizó külföldi fiatalok keresik fel, mi annyira nem voltunk fellelkesedve tőle. Az ételek jól néztek ki, árban középkategóriásnak mondanám, magyar és cseh bar food, street food a fő csapásirány. A cigánypecsenye almapaprikával 3990 Ft, a grill karaj fokhagymás tejföllel grill zöldségekkel szintén 3990 Ft, a csevapcsicsa ajvárral és lepénykenyérrel 3490 Ft (10 db az adag), a plusz adag hasábburgonya 900 Ft. A sörök közül a cseh Dudak 11 mellett tettük le a voksunkat, a korsó 1350 Ft (5 dl), volt még 2 féle Bakalár is, illetve Dreher meggyes (1650 Ft). Érdekes, illetve itt a Bulinegyedben szokatlan, de nincs kötelező szervizdíj. A pultban két lány szolgált ki, az italokat egyből ki lehetett kérni a pultnál, az ételekre viszont az asztaloknál kell várni. Az emeleten koncertterem található. Hétvégén este DJ-s szolgáltatják a zenét többféle stílusban. Szerintem bulizásra, pláne táncolásra nemigen alkalmas a hely, mert nincs rá megfelelő szabad tér, táncparkett. Van egy belső udvara, ahol szivárványszínű padok, asztalok találhatóak, itt lehet talponállózva inni, meg persze dohányozni, a többség ezért is jött ki a hidegbe. Meg azért, mert bent a tömegben mozdulni sem lehetett.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()