Kelet Kávézó & Galéria Budapest

Kelet Kávézó & Galéria BudapestKelet Kávézó & Galéria Budapest
Kelet Kávézó & Galéria BudapestKelet Kávézó & Galéria Budapest
55 fotó

Kelet Kávézó & Galéria Budapest bemutatkozása

A Kelet Kávézó és Galériában a kultúra abszolút elsőbbséget élvez. Ahogy körülnéztek, a falakat roskadásig töltik meg a színes, fekete-fehér, vaskos vagy épp vékony kötetek. Nektek pedig csupán annyi a dolgotok, hogy rendeljetek egy forró italt és egy ízletes süteményt, majd élvezzétek egy jó könyv vagy a veletek tartó személy társaságát.

5 vendég értékelése alapján

80%
20%
4,2Kiszolgálás
4,4Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
39.960 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval

Kelet Kávézó & Galéria Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Kiváló 2024. december 21.barátokkal járt itt
A Bartók Béla út - Móricz Zsigmond körtér térségében gyakran, 1-2 hetente megfordulok, inkább gyaloglás, séta, random városnézés céljából, de most be akartam ülni egy kávéra is. Láttam, hogy megint nyílt egy új kávézó (Művház), először arra gondoltam, de aztán mégis inkább a Kelet mellett tettem le a voksomat, amely az egyik legrégebben működő vendéglátó egység itt a Bartók Béla úton, s ráadásul hosszú a nyitva tartási ideje is.
Kelet Kávézó & Galéria Budapest - Külső képKelet Kávézó & Galéria Budapest - MosdóKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étlap/itallapKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étlap/itallapKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étlap/itallapKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - MosdóKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étlap/itallapKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Külső képKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Külső képKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étlap/itallapKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étlap/itallapKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étlap/itallapKelet Kávézó & Galéria Budapest - Külső képKelet Kávézó & Galéria Budapest - Külső képKelet Kávézó & Galéria Budapest - Külső kép
Még több kép (36 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 853 városban járt márFelfedező - 2667 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 52904 feltöltött kép
Kiváló 2024. március 21.egyedül járt itt
Gondoltam, hogy régen voltam már itt, néha azért illik ide bejönni, hátha így a kulturáltság benyomását keltem, és nem olyan vagyok, mint aki zúzni jött a városba az erdőből. Szóval ide mindig jó bejönni, akármiért. Enni, inni, vagy csak ülni, nézegetni a Bartók Béla utat, ami azért nem egy utolsó látvány, Meg akár elmélkedni is.
Kelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Belső
Még több kép (6 db) >>
2017. október 3.barátokkal járt itt
Valahogy még idáig nem találkoztunk, mármint a Kelet meg én. Pedig voltam itt régen többször, de akkor még más volt a fizikai hely rendeltetése. Ma reggel egy találkám zajlott itt éppen, és elég kellemes benyomást tett rám a nyilvános hely.
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2016. június 11.egyedül járt itt
Különleges hangulatú irodalmi kávéház és egyben galéria is a forgalmas Bartók Béla úton. Jó időben a nyitott teraszon is lehet üldögélni, de a hely hangulatát szerintem sokkal jobban be lehet szippantani a belső zárt részben. A falak mentén több száz kötetnyi könyv sorakozik, amely használt könyv cserepontként üzemel.
Még több kép (36 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 389 városban járt márFelfedező - 2707 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30196 feltöltött kép
Kiváló 2016. január 16.egyedül járt itt
A Kelet egy minden szempontból élenjáró, igényes, minőségközpontú hely. A kávéjuk annyira jó, hogy a Gault Millau kalauz szerkesztősége beválasztotta őket a 22 legjobb fővárosi kávézó közé (lásd GM 2016). De a hely messze nem csak ennyiről szól. Vannak korrekt, kisüzemi söreik, (Csehországból), remek magyar boraik, s igényes étkeik.
Kelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - BelsőKelet Kávézó & Galéria Budapest - Étel/italKelet Kávézó & Galéria Budapest - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Kelet Kávézó & Galéria Budapest a térképen
1114 BudapestBartók Béla út 29.
06 20 456 55 07
Kapcsolódó cikkek