Kemencés Pizza - 18 Budapest

3,7Kiszolgálás
3,3Hangulat
4,3Ár / érték
3,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Gyula - All inclusive ajánlat fürdőbelépővel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló

Kemencés Pizza - 18 Budapest vélemények

Szörnyű 2025. február 22.egyedül járt itt
Soha ilyen bunkó tulajjal nem találkoztam még életemben, mintha . . . [moderálva - a szerk. ] húztak volna ki. Ilyen fogalom, hogy az ügyfél az első, vagy mindent az ügyfélért ismeretlen ebben a pizzériában, aki teheti kerülje el az ilyen helyeket.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már1 évnyi aktív tagság
Kiváló 2021. május 25.a párjával járt itt
Végre igazi kemencében sült pizza! Semmi flanc, gyorsan elkészül, vékony tésztával (ahogy szeretem), tényleg csak ajánlani tudom. Már nagyon régen vártam olyan helyet a közelben, ahol kemencében sütik a pizzát. Időpontra kértük, el is készült, nem kellet várni rá. Remélem lesz majd házhozszállítás is idővel, csak ez hiányzik a csillagos 5*-höz. . .
Kiváló 2021. április 17.egyedül járt itt
Évek óta tartó várakozás előzte meg a múlt pénteki tesztelést. Korábban is elakartam látogatni a meg lévő egységekbe de valahogy mindig kiesett. Most hogy végre megnyitott Délpesten is(Cziffra György utca 15 -Sallai center-)végre volt lehetőségem kiprobálni. A pizza igazi eredeti kemencében sül és csak a legminőségibb alaponyagokat használják.
Kemencés Pizza - 18 Budapest - Étel/ital