Legfinomabb plázás sütik

Kemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee BudapestKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest a térképen

2016. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. január 22.
Az Allee Bevásárlóközpontban az egyik bejárat közelében egy kis kerek szigeten került kialakításra a kézműves Kemenes Cukrászat helye. Kemeneséket a Lipóti Pékségből ismertem, mivel oda is szállítanak a süteményeikből, amelyek nagyon ízlettek. Itt a saját standjukon kicsit más, bővebb a választék.
Úgy alakították ki a pultot, hogy kör alakban körbejárható, és körben az üvegpultban sorra megnézhetjük a kínálatot, ésszerű csoportosításban. A paleo vonalon eléggé beerősítettek. Vannak gyümölcsös (pl. málnás) piték, amelyekből negyedet, felet, vagy egészet is kérhetünk (575-2300 Ft), valamint muffin és csokitorony (ez utóbbi volt a legizgalmasabb). A Rákóczi túrósuk annyira most nem vonzott, kissé vékonynak láttam benne a túróréteget. Láttam még meggyes és mákos rétest is (320 Ft), a teljesség igénye nélkül. Kipróbáltam a narancsos és a citromos kosárkákat (120/240 Ft), amelyeknek linzertészta az alapja, könnyű, savanykás krémmel. A kozák sapka (390 Ft) szintén kihagyhatatlan volt, ilyet még egykor nagymamám is készített, csak náluk hólabda volt a neve; 2 réteg vastag csokis piskóta között vaníliás-kókuszos krém, kívül kókusz bevonat, tetején csokimáz. Ismét nem csalódtam a Kemenesben, legközelebb további finomságokat próbálok ki.
A hangulatra nem tudok 3 szívecskénél többet adni, mivel nincs semmilyen helyben fogyasztási lehetőség, ülőhely, de még álló pult sem. Csak elvitelre lehet vásárolni.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (12)
Kemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Külső képKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/italKemenes Cukrászat Manufaktúra - Allee Budapest - Étel/ital
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Hotel Karos Spa Zalakaros
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Napi árak félpanzióval, fürdőbelépővel
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
66.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Szilveszter
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?