Szörnyű 2022. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. január 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szombaton, 2022.januar 15-en parommal (angol)elmentunk a Keszegsutobe. Neki egyik kedvenc etele a hal, s szeretttem volna buszken megmutatni, Budapesten is lehet finom halat enni. Most mar tudom, a Keszegsuto rossz valasztas volt. A kiszolgalas-rendeles-fizetes-asztalfoglalas nehezkes, de ezen tul lehet lepni, ha az etel, amit kapsz finom. Parom pisztrangot, en keszeget kertem, sult krumplival,, egy adag savanyusaggal, ket malnaszorppel. A pisztrang eheto volt, de nagyon zsiros, a keszeg ehetetlen es nagyon zsiros-nyomokban se emlekeztetett arra a bizonyos paprikas lisztben forgatott keszegre, amire szamitottam, amit a bufe weboldala iger. A hely rendetlen, szukos,a szemelyzet egykedvu-inkabb rossz, mint jokedvu, a szamla mindezekhez kepest magas-alig 8000Ft alatt volt. Kifejezetten rossz elmeny volt.
Nagyon szeretjük a Keszegsütőt ,több városban is kipróbáltuk már.Nagyon finom,ropogós halat,hozzá kulimászt ,finom házi szörpöt készítenek.Mindig friss,és a kézműves kovászos kenyérrel igazán ízletes harapnivaló.A haltepertő és a halászlé is kiváló,bátran ajánlom mindenkinek,hogy kóstolja meg!
Nagyon kellemes hely, a Váci út elején, közel a West End-hez, közel a Nyugati térhez, a körúthoz. A hely nevével ellentétben nem csak keszeget, hanem többféle halat sütnek, van halászlé, halburger is. A berendezés hangulatos, tetszett. Aki belép, és azt látja, hogy mind a 3 asztalnál ülnek, de...
Hazafelé menet tértem be ide, már nagyon sokat, jókat hallottam a Keszegsütőről, mely a nyitása óta az újlipótvárosiak egyik kedvenc étterme lett, a halas vonalban szerintem a legkedveltebb. Hazai édesvízi halakból készült ételeket kínálnak, magyaros népies környezetben, amelyből a búbos kemence,...