Kétlyukú Söröző-Borozó Budapest

21 fotó

3 vendég értékelése alapján

100%
3,3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
CE Plaza Hotel Siófok
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz - 2 éjszakás pihenés
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz
Corso Hotel Pécs - Szilveszter
Corso Hotel Pécs

Kétlyukú Söröző-Borozó Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
Gyenge 2024. szeptember 4.egyedül járt itt
Ettem valamit, aztán bementem ide egy sörre. Már nem is emlékszem, hogy jó vagy rossz emlékeim vannak erről, csak meleg volt, és ittam volna. Egy sörözőben meg mindig lehet. Na, és a jóhírű második kerületben csak nincsenek ócska lebujok. De, vannak. Szerintem ez az. Ugyebár attól "kétlyukú", hogy két lejárata van, a sarok kétoldalán.
Kétlyukú Söröző-Borozó Budapest - Étel/italKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - EgyébKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2660 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
Gyenge 2019. február 13.családjával járt itt
A Kecskeméti kétlyukúba csak eljutottam ismét, gondoltam, megmutatom a fiamnak, hova jártunk anno. Mert, miként írtam is évekkel ezelőtt, valamikor kultikus, hangulatos, jónak mondható hely volt, szerettem is nagyon. Innen indítottuk a túráinkat. Mármint a kocsmatúrákat. Sajnos az átépítés rendesen elrontotta, elvesztette a hely minden sármját.
Kétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - Külső képKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - Külső képKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - Külső képKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - Étel/italKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - BelsőKétlyukú Söröző-Borozó Budapest - Belső
Gyenge 2015. december 7.egyedül járt itt
A Kisködmön vendéglőből Gustová lett gyulai étteremben valamint Villánykövesden az imázst váltott Fülemülében éreztem azt a szomorúságot, amit a Kétlyukúban, diákkorom kultikus kocsmájában éltem át a minap betérve egy italra. Hogy lehet egy rakás pénzből szétbarmolni egy jó atmoszférájú, autentikus magyar, szeretnivaló csodás helyet?