Jöttem hazafelé a napokban és már sötét volt, a gyomrom meg bokszolt belülről, mintha utolsó hónapos lennék a babaváráson, hogy éhes már. . . mi legyen? Hopp, itt egy nagyobb bevásárlóközpont-féle, mindenféle közismert népetetők szimbólumai világítanak hosszú oszlopok végén, jó lesz ez? Hát valamelyik csak jó. . .
nem tudom, melyik jutott eszembe, talán amelyik közelebb van, ahová kényelmesen be lehet parkolni. Így lett aztán KFC. Bent a pultnál lehűtöttek, hogy megszűnt a személyes kommunikáció, nincs már barátságos locsi-fecsi meg évődés, oda kell menni a színes táblákhoz nyomkodni, modern ember, ez van. Jó, de hát így mit írjak vagy gondoljak a kiszolgálásról? Hogy gép OK? Hülyén nyomkodtam a felületet, én nem jegyzem meg a gyorséttermek cuccainak fantázianeveit, hanem inkább megbeszélni szoktam, hogy mit szeretnék, hát azért ebből is kihoztam valamit. A vége az lett, hogy nyertem egy NORMSULTBURGONYA 440-ért, EX4HAGYMAKARIKA 550-ért, 5HOTWINGS 850-ért, GRANDER 2500-ért, REFILL 300-ért. . . Ez együtt 4640 forint. Aztán az van benne, ami a képen van. Számom 99, vártam, jött, kaptam. Viszont egészen jól is laktam, nem bántam meg semmit.