Ebben az újonnan nyitott újhullámos, modern cukrászdában mindent megtudhatunk a cupcake-ekről, a kínálat döntően ezekből áll. Kétféle méretben készülnek, számtalan ízkombinációban. A normál 690 Ft, a mini 390 Ft-ba kerül. Miniből sajnos lényegesen szűkebb a választék.
Szépen fel vannak díszítve, a krém és a tészta is könnyű, friss volt, egyáltalán nem fojtós vagy túlédesített. Málnásat és csokisat ettem, és vittem haza a gyerekeknek is. Ilyen árak mellett túlzásnak és mondhatni, lehúzásnak érzem, hogy a hajtogatott papírdobozért még pluszban 180 Ft-ot kiszámláztak. Ráadásul a dobozban még a pár száz méteres hazautat sem bírták ki a sütik, hanem folyton kiestek, elmozdultak benne. Erre azért érdemes lenne figyelni, mert elég bosszúsan értem haza. Szóval ha tehetitek, próbáljátok ki, de inkább helyben. Egy kicsit patika-vagy labor hangulatú a hely, a sok fehértől nekem nagyon steril, de amúgy szépen, igényesen kialakított.