S persze a BBQ szenvedélyből adódó pulled pork bagel sem maradhatott ki a választékből. Mindemellett van néhány klasszikus főételük, s adnak kedvező árú déli menüt is. A megszokott reggeli italokon (kávé, tea, gyümölcslé) kívül tartanak ötféle nem kiugró pezsgőt illetve prosecco-t s kétféle csendes bort az izsáki Gedeon pincétől. A sörszeretők saját címkés sörök közül választhatnak, a Kicsi Zso névre hallgató főzet egy szűretlen lager, míg a Bizsergés egy karakteres, angol stílusú IPA. Mindkettőt a magyarhertelendi Kapucinus jegyzi. Fullos reggelik, akár ebédre is jelszóval készítik ételeiket a KicsiZso-ban, ami nekünk pont megfelelt. Több, nem várt programmódosulás miatt háromfős társaságunk délben, félegykor még étlen volt, úgyhogy délidőben reggeliztünk, s ez tényleg felért egy ebéddel. Kértünk egy Croque Monsieur átiratot, ami alighanem fedezi egy felnőtt férfi egy napi kalóriaszükségletét, impozáns tálalás, jó ízek jellemzik a megtermett fogást. Nem lehetett kihagyni a már kóstolt libamájas bundás kalácsot, aminek újragondolták a tálalását, s részben a technológiát is. Akkor frissen sütötték serpenyőben libamájat, amit felstószoltak a bundás kaláccsal. Most a hagymalekvárral toppingolt kalács mellé került füstös karakterű terrine formában a máj. Az eredmény még inkább meggyőző, mint korábban. A legjobb a King Bagel volt. Francia camembert sajtot aszaltparadicsommal és házi pestóval megtöltünk, majd baconba csavarjuk és serpenyőbe megsütjük mindkét oldalát, majd addig hagyjuk melegen, míg a közepe is megolvad. Ez megy bele a bagelbe egy kis salátával és a tetejére kapribogyós paradicsom salsát rakunk. - mesélte a tulaj. Olyan jó tányérokat kaptunk, hogy még azon se bosszankodtam különösebben, hogy nem került borsdaráló az asztalra, bár normális esetben a tojásételeket nem tudom elképzelni frissen őrölt bors nélkül. Mindezek után csak egyetlen desszertet kértünk, bár mindhárom ajánlat csábító volt. A mákos guba ígérte a legtöbb izgalmat szaftos volt, megfelelően édesített, jó extrákkal ellátott. A kalácsalapú gubát karamellmártással, vaníliasodóval, félbe vágott áfonyaszemekkel és pisztácia-törettel tálalták, szabályos éttermi tányérdesszertet kaptunk, az addigiakhoz méltót. Öröm volt látni hat év után, hogy a KicsiZso reggeliző nemcsak tartja az eleve átlag feletti szintet, hanem fejlődött is ízekben, koncepcióban, tálalásban.