Kitűnő kávézó és pékség Csepel déli részén a Duna-part, a napközis tábor és a kajak-kenu egyesület közelében. Olyan itt a környék, mintha egy vízparti üdülőhelyen járnánk. A két szintes családi ház földszintjén családi vállalkozás keretében működtetik a helyet, amelyet a szimpatikus házaspár lánya álmodott meg, a nyugdíjas korú szülők pedig szívesen besegítenek neki.
Napsütéses teraszon át jutunk be az épületbe, ahol finom illatok és mediterrán delikátesz hangulat fogad. Egy téli fűszeres-fahéjas-almás cappuccinot ittam helyben (1000 Ft). A prémium kategóriás pékárut különleges technológiával készítik helyben, mindig csak a szükséges mennyiséget, hogy friss maradjon. Az árak átlag felettiek, cserébe minőséget kapunk, az igaz. Adventi időszakban rendelésre lehet bejglit kapni, a diós és a mákos itt 4900 Ft, és a rúd csak 40 dekás. Többféle töltött croissant 1550 Ft, pisztáciás, mogyorós, míg a sima vajas croissant 650 Ft. Vannak glutén- és tejmentes péksütemények is. Tetszettek a mini péksütemények, amelyeket kávé, tea mellé ehetünk, "mini" kakaós, pisztáciás és fahéjas csiga sok-sok töltelékkel, ropogós tésztával. A fonott kalács mindenkinek ízlett. Nagyon jó volt itt lenni, mindenkinek ajánlom, aki erre a jár. A környéken lakóknak már nem kell ajánlani, ők már ismerik és megszerették.