Szokásos kínai

Kínai Büfé - Nagy Lajos király útja BudapestKínai Büfé - Nagy Lajos király útja Budapest a térképen

Átlagos 2016. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. november 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kínai büfék – valljuk be – tizenkettő egy tucat típusú helyek. Nagy erényük a jó ár érték arány. Kevés pénzért jól lehet itt lakni. Nekem nem ez volt a célom, inkább az ítéletalkotás. Kértem tavaszi tekercset, ami bár mirelitből származott, de élvezhető volt (futottam már bele egészen borzalmas, élvezhetetlen, megdermedt, ki tudja mikor lesütött tekercsbe is). Továbbá üvegtésztasalátát, ami túl édes volt. (Két fogás együtt 640 ft.)
A választék egyébként a megszokott kínai, az árak is. Egyéb híján elmegy, korrekt 3 pont.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (4)
Kínai Büfé - Nagy Lajos király útja Budapest - BelsőKínai Büfé - Nagy Lajos király útja Budapest - BelsőKínai Büfé - Nagy Lajos király útja Budapest - EgyébKínai Büfé - Nagy Lajos király útja Budapest - Külső kép
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Szilveszter
Hotel Calimbra Miskolctapolca
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
103.020 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással