Megnéztem, a honlapon nem jelezték az eltérő nyitva tartást aznapra, elvileg keddtől vasárnapi 12-23 óra között vannak nyitva. Következő alkalommal már nyitva találtam őket. Az étterem személyzete közül senki sem beszél magyarul, csak angolul. A fiatal pincérlány kereset kiegészítésként "beugróként" dolgozik itt, egyébként itt tanul Budapesten az egyik egyetemen. Az indiai szakácsok autentikus bangladeshi és indiai konyhát visznek, a két fő specialitásuk a biryani (fűszeres, rizses egytálétel) és a curry-k. A beltér nem nagyon indiai hangulatú, úgy tűnik, részben az Aranypince berendezéseit vették át és tartották meg. Azért egy kis házioltárt kialakítottak Ganeshával, az elefántfejű istennel és füstölőkkel. Többféle ebédmenü közül lehet választani, amelyek levest, curry-s főételt és desszertet tartalmaznak. Az ételekre nagyon sokat kellett várni, ezt a szomszédos asztaloknál többen észrevételezték is. Az okok pontosan nem derültek ki, de én arra gyanakszom, hogy párhuzamosan több netes-kiszállítós rendelésük is befutott a helyben étkezők mellett és ezt a konyha kapacitásai már nem bírták el. Egy vegán lencse dahl leves, valamint tigrisrák Madras módra szerepelt az általam választott menüben, biryani rizzsel. A csirkén kívül még többféle bárányos és halas főételük is szerepel az étlapon, értelemszerűen marhahús nincs náluk a vallási okok miatt, sőt sertéshús sem. Indiai éttermekhez, főleg az indiai kifőzdékhez képest én elég drágának találtam a helyet. Az adagok itt is nagyok, kiadósak, azzal nem volt probléma. Azt mondom, végül is érdemes volt kivárni, mert a leves és a főétel is finom volt, bár már Budapesten is ettem ennél jobb indiait (az 5 pontosra taksált helyeken). Pozitívum, hogy a rák mennyisége sem volt kevés, és jól elkészített rákok voltak, bár szerintem elég esélyes, hogy mirelitből dolgoznak. A madrasi mártás nagyon finom volt, amit a kérésemre minimálisan csípősre készítettek. Ez is egyfajta curry, amiben a szószban a gyömbér, fokhagyma, hagyma, koriander és kurkuma fűszerek a karakteres elemek. Az ajándék desszert egy kis citromos folyós tejberizs féleség volt, Kheer a neve, elég kis adag. Behűtve érdemes kanalazni. Kötelező szervizdíjjal együtt kb. 5500 Ft-ot fizettem, ami szerintem nem kevés. A főételnek jó részét és a desszertet is elcsomagoltattam, már nem lett volna időm helyben megenni, az ebédszünetet réges-rég túlléptem.