Egy olyan név, hogy “Kis csülök” az emberben azokat a békebeli borozókat idézi, mint amilyen a “Pali Bácsi borozója” volt a XII. kerületben, ahol a középszerű borok mellé jó szívvel elkészített házias falatok dukáltak a sült hurkától a gulyáslevesen át a pacalpörköltig. Nos, ez itt nincs.
Hogy egész pontos legyek, semmit sem lehet enni, sem csülköt, sem zsíroskenyeret, lehet viszont inni kommersz italokat. Arra épp jó volt, hogy nekiinduljunk egy turnénak, de másra aligha. A bort, illetve fröccsöt éppenséggel meg lehetett inni. (Olyan is volt a nemrégiben, hogy otthagytam a kisfröccsöt, annyira rossz volt. Valamikor nem tettem volna ilyet megvásárolt itallal, de hát az ember öregszik és bölcsebb lesz. ) A fröccs ára egyébként igazi retro élmény 55 ft. Egyszerű kocsma a “Kis csülök” rozzant törzsközönséggel. A galérián ültem le, mely puritán, de tiszta. Még szeparék is vannak. Egyszer jó volt.