Azon emberek közé tartozom, akik nem tudnak délben vagy még korábban ebédelni, az én biológiai órám egy kicsit későbbre van beütemezve. Ennek következtében a Krúdy Gyula utcai Bisztróban eddig már háromszor késtem le az ebédet, ugyanis mire odaértem, már elfogyott.
Legutóbb megmentő alternatívaként a szomszédos Kis Fecske érkezett, akik szintén ott a környéken, a Mikszáth téren működnek kitelepülős terasszal, elég sok asztallal, és náluk az ebédidő egészen délután 4-ig tart. Számomra ez igazán szimpatikus és testhezálló. A Kis Fecske névválasztása nem véletlen, a Kálvin térnél található Fecske Presszó kistesójáról van szó, és az ebédmenü kínálat és ár a 2 helyen megegyezik. A hetente változó menüben 2 leves (295/495 Ft), 4 főétel (875 Ft) és 2 desszert (295 Ft) szerepel, levesből kis- és nagyadagot választva lehet összeállítani a fogásokat. Szerintem a környéken az egyik legjobb ár-érték arányú ebédet lehet itt kapni. Mátrai borzas csirkét ettem rizzsel, valamint meggyes piskótát. Szívesen adtak egy pohár vizet a melegre való tekintettel, csak úgy. A kiszolgálás és a konyha is igen gyors, a rengeteg vendég ellenére. A teraszon az árnyékos helyek gyorsan fogynak. Esténként kiülős bárként szintén népszerű a Kis Fecske. Laza, barátságos hely. A benti rész kicsi, sötét, de a vendégek úgyis kinn ülnek, szóval csak kellemes időben ajánlott.