Fagyinap 1.

Kis Itália Cukrászda BudapestKis Itália Cukrászda Budapest a térképen

Átlagos 2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kézműves fagylalt napján a programba csatlakozó cukrászdák, fagylaltozók féláron adják a fagyit. Országos szinten több százan csatlakoztak már a kezdeményezéshez, melyet évente megtartanak. A meglehetősen hosszú listáról elsőként a Kis Itália Cukrászdát választottam ki. A Váci úton kb. félúton található az Árpád híd és Forgách utcai metrómegálló között. Elvileg reggel 8 órakor nyitnak, valóban nyitva is voltak, azonban a hűtőpultban 9 óra után mindössze 3 íz sorakozott, melyek közül csak a citrom íze volt kiírva, a pultos hölgy még akkor kezdett bele a kipakolásba. Mivel nem akartam nagyon húzni az időt, kértem egyet találomra az egyik címke nélküliből. Mint megtudtam, narancsos joghurt fagyi volt. Féláron 1 gombóc 110 Ft-ba került. Átlagos méret, sima legegyszerűbb ostyatölcsér.
A cukrászda kissé szürreális. Nincs semmilyen kiírás rajta, sem név, sem logó, de még annyi sem, hogy cukrászda. A pontos cím ismeretében találtam meg csak őket, különben simán elmegy mellettük az ember. Ellenben van fedett teraszuk fonott székekkel. A belső térben még a reggeli szétszórtság nyomai, mintha még ki sem nyitottak volna. Egyáltalán nem volt vonzó vagy vendégmarasztaló. Értem én, hogy valószínűleg az emberek nagy része csak később, döntően munkaidő után megy fagyizni, de minden cukrászda maga dönti el, hogyan tart nyitva, ha azonban nyitva vannak, akkor szerintem elvárható, hogy legyen kínálat is.
A fagyi amúgy egész finom, fanyar, könnyű, határozottan kellemes volt, de a 3 ízt, mint össz-kínálatot nem tudom ennél jobbra értékelni.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Kis Itália Cukrászda Budapest - Külső képKis Itália Cukrászda Budapest - Külső kép
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
Sungarden Hotel Siófok