2008-ban nyitotta meg a "régi" cukrászdát két hölgy, akik több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeztek a vendéglátásban és a cukrászatban. Egyikük nevéhez fűződik a 2013. évi ország torta, a milotai mézes-diós. Helyszín a 12. kerület egyik modern irodaházának alsó szintje, a Déli Pályaudvar és a Széll Kálmán tér között kb.
féltávon, ez már nem a régi cuki, hanem 1 házszámmal mellette az új helyszín. A berendezés barátságos, fiatalos, vidám színekbe öltöztetett reggeliző-fagyizó. A cukrászda kabalafigurája Mézike, a mézeskalács baba, aki a logóban és a belső díszletben is visszaköszön. A honlapon található széles sütemény- és tortakínálat ellenére a helyszínen a felhozatal lényegesen szerényebb volt, viszont lisztmentes és paleo desszerteket is készítenek. Itt inkább az édességen kívül más ételekre fókuszálnak. A tortaszeletek mellett házi készítésű hideg-és meleg szendvicseket, tortillát és salátákat is kínálnak (650/750/850 Ft). Illy kávét főznek. Összességében egy kellemes, kulturált kis hely. Ajánlom!