Ahogy a nevében sem titkolják, ez a 3 közül a legkisebb egységük, belépve egy kvázi szűkös recepcióspult fogad, talán azért, mert sokan elvitelre rendelnek és be sem ülnek helyben megenni az ételt. A kis alapterületű étkezős részen magasított párasztalok és székek vannak, berendezés fakó, homályos, gyenge a megvilágítás, nem egy szívet melengető romantikus találkahely. Az étlapon sokfajta tipikus thai leves (1100-1600 Ft), illetve wokos egytálétel (1850-2350 Ft), rizses és tésztás alappal, sok köztük az erős és extrém fűszeres és csípős, de ezt az étlapon jelzik, ahogy az ételallergiások számára is az egyes allergéneket, valamint a speciális étrendet követő vendégeket is tájékoztatják. A laminált étlap tányéralátét és információs tábla is egyben, a másik 2 Parázs is rá van rajzolva térképpel. Az asztalt felülete kicsit ragacsos, tapadós, valószínűleg csak futtában törlik le az asztalokat egy ronggyal a vendégek után, nem alapos a takarítás, tisztítás. Mindössze 2 féle thai desszert kapható, csakúgy mint a Király utcai egységükben, amelyek elég hasonló stílusúak. A tápióka pudingot kértem mangóval (650 Ft), amelyben a tömény édes ízen kívül még a kókuszreszelék dominál. Ez egy olyan pofonegyszerű étel, amelyet egy kezdő háziasszony is el tud készíteni, feltéve, hogy az alapanyagok rendelkezésre állnak nála. A kiszolgálás barátságtalan, életunt. A főételek kiadósak méretre, viszont a hús elég kevés bennük, ahogy láttam. Összességében nekem nem igazán jött be, ismerősöket biztosan nem invitálnék ide enni. A mellékhelyiség tisztasága nem megfelelő.