Igen is, meg nem is....

Kiskukta Étkezde BudapestKiskukta Étkezde Budapest a térképen

Átlagos 2015. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. február 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hétköznap késő ebédidőben jártam erre, s bár másfelé indultam ebédelni, végül megláttam ezt a helyet és ide tértem be hirtelen felindulásból.
Kétféle napi ebédmenüt kínálnak, ezek közül a lasagne már elfogyott (14 óra után), így a másikat választottam, ami frankfurti leves és vadasmarha zsemlegombóccal volt. A napi mennün kívül á la carte is lehet választani, az ételeket az üvegpult mögül lehet kiválasztani.
A leves átlagos volt, lehetett volna benne több fűszer, karakteresebb íz. És hasonló volt a benyomásom a főétellel kapcsolatosan is. Kissé ki volt már hűlve, a hús 1 szelet volt, de egyáltalán nem volt zsíros vagy rágós, a 3 db nagy méretű zsemlegombócot viszont nem tudtam megenni, az túl sok volt. A mártás is olyan jellegtelen volt, nem éreztem benne az ízeket. A hangulat a menzás konyhára emlékeztet, 4 személyes asztalok, puritán berendezés. Rádióból szól a zene.
Ha nincs más, akkor éppen megteszi, de vannak a környéken sokkal jobb helyek.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Kiskukta Étkezde Budapest - Étlap/itallapKiskukta Étkezde Budapest - Külső képKiskukta Étkezde Budapest - BelsőKiskukta Étkezde Budapest - Étel/italKiskukta Étkezde Budapest - Étel/italKiskukta Étkezde Budapest - Külső kép
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
68.335 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk