Gyenge 2017. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az étterem elvileg délben nyit. Ehhez képest 12 óra és hosszas kopogás után végre kinyitotta a pincér az ajtót. A férjem szülei már hetekkel korábban foglaltak asztalt egy konkrét(!) helyre, melyet meg is ígértek. Oda mégsem tudtunk ülni, mert az indok az volt: sok vendéget várnak és át kellett rendezni az éttermet. Ebből egy kis szócsata kerekedett. Ezek után büntetésbe kerültünk. Kb. 20 perc után végre az egyik pincér odajött hozzánk, és két részletben felvette a rendelést. A két kör között eltelt 15 perc. Közben azt láttam, hogy folyamatosan, az elvitelre megrendelt ételeket hozza ki a mi pincérünk a konyhából. Ehhez képest az ebédet meglepő módon nagyon gyorsan megkaptuk. Mindenkinek minden nagyon ízlett, csak a hangulatunkat rontotta el a felszolgálás minősége. Anyósom 74. születésnapját sikerült jól elrontani!
A Kispesti halásztanya hangulatos retro-étterem öt villamosmegállónyira a kettes metró Határ úti állomásától, a kispesti Városháza tőszomszédságában. Az impozáns, festői épületet Kós Károly tervei alapján építtette Dréher Antal 1938-ban. Hagyományos magyar konyhát visznek, több olyan, ma már...
A 18. -19, kerület tradicionális helye, amióta én meg vagyok azóta létezik. Minden találkozómat ide szerveztem, akár családi, akár az elmúlt iskolai évek találkozóit. Probléma mentes és sikeres összejövetelek voltak. Ez köszönhető a tanya ideális helyének, jó megközelíthetöségének, befogadó...
Véletlen bukkantunk rá erre az étteremre a panelházak között.Tetszett a kockás abroszos,csárdajellegú belső tér. Amikor bementünk egy asztalnál ültek vendégek, pincér nem volt sehol. Egy pár perc várakozás után "előkerült". Egyből megkérdezte, hogy mit hozhat italt.Ezt elég furcsának találtuk....