A pandémia ideje alatt is nyitva tartottak, de kizárólag elvitelre. Mondjuk én előtte is csak így vásároltam náluk, mivel helyben amolyan talponállós hangulat van. Minden nap változik a kínálat, házias, magyaros, népszerű ételeket főznek, kiadósak az adagok. A zárás előtt akciósan szórják ki a fennmaradó készletet, így másnap mindig friss ételek készülnek.
Legutóbbi ottjártamkor a család kedvencét, paradicsomos húsgombócot vásároltam főtt burgonyával, 3 adagot, de csak 2 adagnak számolták fel, nagyon sok mártással, mert úgy szeretjük (1420 Ft). Ezen kívül még egy adag kelkáposzta főzeléket választottam fasírttal (800 Ft). Szívélyes, barátságos kiszolgálás, személyes hangvétel. Sok éve megbízható konyha, a hazai ízek.
A Kispozsonyi Ételbár, nagyon finom, változatos ételekkel rendelkezik. A zsidó negyed egyik legkedveltebb étkezőhelye! Alapba mindíg van hús és erő leves, rántott hús, sajt, de ezeken felül változatos finomabnál finomabb ételek. . . Az egyszerű túrós-csuszán át a töltött káposztán . . . és sült kacsacombon keresztül a vadasig.
. . A levesek is az állandón kívül is mindíg színesek. 11-től 15 óráig tart nyitva. Amellett, hogy finom, változatos az árak is jók. :) A személyzet meg nagyon kedves, rendes és humoros!
A Pannónia utca és a Szent István körút sarkán évek óta működő kifőzde, főleg a környéken lakókra és dolgozók ebédeltetésére fókuszálva, naponta változó kínálattal. Egyszerűbb, jól ismert, magyaros ételek, házias ízek, kiadós adagok. Négy órakor zárnak, az utolsó órában minden főételt 30% kedvezménnyel adnak.
Így zárásra már legtöbbször el is fogy minden. Már több alkalommal vásároltam náluk, de mindig elvitelre szoktam kérni, mivel a közelben lakunk. Legutóbb nagyon megörültem, mert a gyerekek egyik kedvence, töltött paprika és paradicsomos húsgombóc volt. Körettel együtt 1250 Ft (2 db gombóc ill. paprika egy adag). Vettem még rántott brokkolit és gombát (kilóra árulják), valamint gesztenyével töltött pulykamellet rizzsel, savanyú káposztával (390 Ft). Mindenkinek ízlettek az ételek. A kiszolgálás nagyon kedves, nem is csoda, hogy sok a visszajáró, törzsvendég.