Alapvetően nem rossz hangulatú, de egy kissé már leamortizált, megfakult bár, inkább az idősebb vagy középkorosztálynak a Margit híd budai hídfőjének közelében. A beltér a 70-es éveket idézi, a lenti részben a bárpulton kívül a lépcső alatt egy bőrkanapé található, valamint egy 4 személyes üvegasztal, illetve a másik oldalon is még egy asztal.
Nem tipikus bár bútorzat, inkább olyan hatást keltett, mintha a tulajdonos a lakásában lecserélte volna a régi bútorait, és lehozta ide a krimóba, "jó lesz ez még ide! " alapon. Lépcső vezet fel a galériaszintre, ahol további ülőhelyek vannak. Az italkínálat szűkös és kommersz, közepes árfekvésű, ételeket nem tartanak, legalábbis nem láttam semmi ehetőt. A kiszolgálás meglehetősen lassú, vontatott volt. A pultos nem volt éppen barátságos. Határeset, de ajánlottra teszem, viszont 3 pontnál többet nálam nem ért. Nem törzshely-gyanús, az egyértelmű.