2022. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. december 12.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régen írtam erről a helyről, többet is érdemelne. Ma tudtam előre, semmi véletlen, arra van dolgom és oda is fogok bemenni a dolgom végeztével. Elég népszerű a hely, kb. fél 1 és 13 óra között logisztika kérdése, hogy hol van ülőhely, a legtöbb asztal foglalt, de van, ahová csak később érkeznek. Pont jó. A zimankós havas szélből kellemes volt itt meleg boxra találni. Csészényi húslevest kértem májgombóccal, nem hozták soká, kitűnő volt. Rántott csirkemáj vegyeskörettel, szintén nem tartott soka az elkészítés, jó volt ez is. Úgy látszik, májas napom van, nyilván a megfelelő vérképződés, vastartalmú eledel miatt... Tejfölös uborka is akadt mellé. Igazi jó magyaros ebéd, semmi hiba. Majd egy pohár Gösser, ugyebár hidegben az ember nem nagyolja el a sörfogyasztás szokásokat, szóval, elég volt ennyi is, jól is esett. Szervízdíj nincs, de rá lehet tetetni a számlára a plusz pénzt, ha kártyával fizetsz, akkor is.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: KisVigadó Söröző & Étterem további értékelései
2018.05.16egyedül
Régen is jártam már erre, nem is egyszer, de most újra kedvem támadt, borús délidőben bepróbálkozni ide. Nem az olcsómenüs büfé típusa, ez azért mégis egy kisvendéglő. Először kevésnek és nem túl jónak találtam a májgombóclevest, de aztán egyre jobban megbarátkoztunk, ahogy fogyott. Igaz, gyorsan...