Újpest-Központban, közvetlenül a főúton (Árpád út) egy új építésű modern irodaház földszintjén található bár, kávézó és cukrászda, jelentős borválasztékkal. Szintén azonos tulajdonosi körhöz tartozik az irodaházi recepció után található étterem, amely hétköznapi ebédmenüre specializálódott, amikor ott jártam, az étterem már zárva tartott.
Elegáns berendezés, csinos fotelek, igényes környezet, körbe üvegablakok. "I love Gelato" olasz fagylaltokat árusítanak, egy gombóc 265 Ft-ba kerül. Több mint 10 féle íz közül lehet válogatni. A Hercegnő névre hallgató tejszínes epret kóstoltam, de annyira nem nyerte el a tetszésemet, ellenben a joghurtos meggy és fahéjas szilva finom, gyümölcsös, ámde könnyű is volt. Többféle klasszikus süteményt is kínálnak közepes árfekvésben. Barátságos, udvarias kiszolgálás.