), mert azért annyira nem ütős a hely, a legjobbak között azért semmiképpen nem emlegetném. A naponta változó, időközönként ismétlődő 1 lapnyi étlapon 2 féle leves (580-680 Ft/mélytányér), 1 tészta, 1 főzelék, 1 desszert, készételek (980-1690 Ft), frissensültek (1480-1780 Ft), savanyúságok (300 Ft) valamint 2 húsmentes étel (1480 Ft) szerepel. Főételekből lehet kis adagot kérni 70%-os áron. Az ételek között kizárólag házias, magyaros ételek szerepelnek: babgulyás, ponty halászlé, töltött káposzta, cigánypecsenye, mátrai borzas. Természetesen van málnaszörp (300 Ft) és szóda (90 Ft/3 dl) is. A vendéglőt a konyharésztől egy ajtó választja el, de mivel az ajtót nyitva tartják és nincs elszívójuk, így egy gyors ebédnyi idő alatt is ételszagú lesz az ember kabátja, ruhája, haja. A személyzetet 60 feletti régi vágású vendéglátósok alkotják, akik szemmel láthatóan évtizedek óta űzik az ipart. Nagyon kedves, szívélyes a légkör, mindegy, hogy törzsvendég vagy-e - akikből szép számmal akad a környékről - vagy csak véletlenül erre jártál és beestél az utcáról. A csontlevesben nemcsak jókora mennyiségű finommetélt, de sárgarépa és húsos csont (sertés) is volt. Klasszikus, korrekt ízhatás (580 Ft). A házi kenyér bolti fehér fajta, ezt csak úgy kaptam, nem tudom, melyik ételhez szánták, talán a másodikhoz. Brassói aprópecsenyéből csak kis adagot kértem (980 Ft), de választottam mellé egy paradicsomsalátát is. Nagyon jól sikerült a főétel fűszerezése, dominált a fokhagyma, de a hús túl volt szárítva. A kockakrumpli zsírban sütve nagyon ízlett. Összességében egy határozottan szerethető hely, jó szívvel ajánlom.