A Klauzál téri vásárcsarnokba azzal a gondolattal szoktam betérni, hogy talán elindul benne egy olyan gasztronómiai pezsgés, mint a Hold utcaiban. A Mangalica mennyország megnyitása bíztató kezdet volt, de nem látszik még komolyabb jele annak, hogy netán ebből is egy gasztrooázis lesz. Ha már ott voltunk, körbejártunk.
A Klauzál pubba szinte félve mentünk be, nem tűnt úgy, mintha nyitva lennének. Mint megtudtuk, azért van elfüggönyözve a belső rész, mert hideg van a csarnokban. Így nem lesz túl sok vendégük. A sör kommersz, a borfront gyér, de ami van, az rendben van. Nem tudnék még egy példát Budapest-szerte ahol a kimért bor 100 forint legyen és amellett minőségi is. Márpedig itt ez a helyzet,. 90 ft volt egy deci chardonnay, amit a Garamvári pincészet készített, melynek tulajdonos főborásza, Garamvári Vencel 2006-ban az Év Bortermelője titulust is megkapta. Korábban St Donatus néven futottak a borai, akkor még Konyári János volt a főborász. A bor jó volt, olcsó, bármikor örömmel kérnénk még belőle. Minket a hideg sem zavart, kint ültünk le.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Itt fényképeztem:
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.