Jó bor, nagyon olcsón

Klauzál Pub BudapestKlauzál Pub Budapest a térképen

2016. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 25.
A Klauzál téri vásárcsarnokba azzal a gondolattal szoktam betérni, hogy talán elindul benne egy olyan gasztronómiai pezsgés, mint a Hold utcaiban. A Mangalica mennyország megnyitása bíztató kezdet volt, de nem látszik még komolyabb jele annak, hogy netán ebből is egy gasztrooázis lesz.
Ha már ott voltunk, körbejártunk. A Klauzál pubba szinte félve mentünk be, nem tűnt úgy, mintha nyitva lennének. Mint megtudtuk, azért van elfüggönyözve a belső rész, mert hideg van a csarnokban. Így nem lesz túl sok vendégük.
A sör kommersz, a borfront gyér, de ami van, az rendben van. Nem tudnék még egy példát Budapest-szerte ahol a kimért bor 100 forint legyen és amellett minőségi is. Márpedig itt ez a helyzet,. 90 ft volt egy deci chardonnay, amit a Garamvári pincészet készített, melynek tulajdonos főborásza, Garamvári Vencel 2006-ban az Év Bortermelője titulust is megkapta. Korábban St Donatus néven futottak a borai, akkor még Konyári János volt a főborász. A bor jó volt, olcsó, bármikor örömmel kérnénk még belőle. Minket a hideg sem zavart, kint ültünk le.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (3)
Klauzál Pub Budapest - EgyébKlauzál Pub Budapest - BelsőKlauzál Pub Budapest - Belső
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger Park