kalauz révén bukkantam rá. Az igazság az, hogy a Rottenbiller utca kiesik az utamból, ide véletlenül nem fogok elvetődni. A Furmint februárt felvezető remek borkóstoló után mentünk el ide egy kedves jóbarátommal. A beltér tetszetős, hangulatos, a sörválaszték kifejezetten jó, a mai magyar sörfőzés csúcsának mondható Hoptop söreit lehetett kóstolni-inni csapról, elvégre tartott még a „csapfoglalás”.
Két Ipát ittunk, egy Green Zone illetve egy másikat, aminek a nevére már nem emlékszem. No de erre jó a jegyzet. Double Check volt a másik, nehéz lenne dönteni köztük, hogy melyik a jobb. Az utóbbinak magasabb volt az alkoholja, az előbbinek intenzívebb és megnyerőbb az illatvilága. A többi sört illetően lásd a fotót, tény, hogy jól összeszedték az üveges söröket is. A mellettünk levő teremben népes fiatal csapatok mérkőztek kvízben. Nem rossz ötlet a vendégcsalogatásra. A háttérben rádió szólt csendesen. Élményszinten 5 pont, főként a csodás Hoptop sörök miatt.