Régebben, évekkel ezelőtt is volt náluk hétköznap ebédmenü, de amivel az idei évben kirukkoltak, az igazán ütősre, izgalmasra sikeredett. A 3 fogás 2900 Ft-ba kerül (2 fogás: 2500 Ft, 4 fogás: 3800 Ft), több tétel közül lehet választani, igaz, vannak közöttük felárasak is. Amiből választani lehetett: 2 előétel, 1 leves, 4 főétel, 2 desszert. Az árhoz még hozzá kell számítani 12% kötelező szervizdíjat. Mondjuk itt úgy is éreztem, hogy a személyzet derekasan megdolgozott érte. Figyelmes, profi, értő kiszolgálás, alap, hogy a pincérek ismerik a fogásokat, nem csak hümmögnek, ha kérdez az ember valamit az ételek felől. Elegáns, nekem egy kicsit feszengős a beltér elsőre, de nem volt zavaró, hamar feloldódtam. Halleves, lazac, édeskömény, wakame - csodálatos, különleges kezdés. Tökéletes összetevők, kiváló íz-harmónia. A lét az asztalnál öntötték be a tányérba, miután a többi összetevőt gondosan elrendezték. A főétel rántott kacsa, édesburgonya püré avagy mousse, medvehagyma. A tányérok vizuális műalkotások is egyben. Az adagok kicsinek tűnnek, de a 3 fogás bőségesen elegendő, laktató volt. Zárásként a desszert: kávé, whiskey, creme fraiche. 4 vagy 5 féle különböző állagú/típusú édes összetevő remek kombinációja. A 3 fogás alapján meg vagyok győződve, hogy bármit választottam volna, itt nem lehet melléfogni. A konyha teljesítménye hibátlan volt. Azt nem értettem, hogy a környékbeli üzletemberek hogy nem fedezték még fel maguknak ezt a helyet. Csak 2 másik asztalnál ültek vendégek rajtam kívül. Az ebédmenü árban is teljesen korrekt, ez kétségtelen.