Évekkel ezelőtt is étterem működött itt, a Hegedűs Gyula utcai pincehelyiségben, méghozzá nem is akármilyen. A legjobbak között tartották számon, és nem az érdeklődés hiányában, hanem megfelelő személyzet, szakács hiánya miatt zárt be az akkori tulajdonos. A Kobuta új koncepcióval, a távol-keleti konyhára fókuszálva nyitotta meg kapuit, talán az év elején.
Ebédidőben 2 vagy 3 fogásos menüt kínálnak, este vacsoraidőben a la carte étlapról lehet választani. 15-18 óra között záróra, konyhaszünet. 1-1 leves, illetve előétel, 4 főétel, 2 desszert. A ramen leves állandó szereplője az étlapnak. A tészta is házilag készül, talán ez a legkedveltebb fogásuk. Én tartottam tőle, hogy egy ramen után már nem tudok további 2 fogást bevállalni, de annyira ezt javasolta a kedves pincérlány, hogy engedtem a csábításnak. A ramen valóban kitűnő, a menüben kis adagot adnak. A főfogás tonkatsu is inkább zóna méretű, de igen ízletes, házi morzsában sütve, kevés káposzta salátával, szósszal. A desszert epres rétes tejszanhabbal nem ázsiai fogás, de igen ízletes, a leveles tészta ropogós. A 3 fogás délidőben 3200 Ft. Egy adag szóda 500 Ft. A berendezés kb. ugyanolyan maradt, legalábbis az elrendezés, mint az előző étterem idejében, viszont a fali képeken színes ételfotókon vizionálhatjuk, hogy mire számíthatunk. Klassz hely, erősen ajánlom!
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.