Egy nagyon pici talponállós cukrászda, ahol helyben fogyasztásra egyáltalán nincs lehetőség. A bejárat előtt a járdán van kinn 2 db fém asztal székekkel, de februárban az nyilván nem opció üldögélni és sütizni. Téli időszak lévén ilyenkor fagylaltot nem árusítanak, csak süteményeket, tortákat. A választék széles, és olyan desszerteket, aprósütiket is felfedeztem, melyek nem a szokványosak. Az árak középkategóriásak, sütemény szeletárak 300 Ft-tól kezdődnek és 500 Ft körül zárulnak. A kimért aprósütik kilója 2800-2900-4900 Ft, fajtától függően. Sós rudat, pogácsát is sütnek. A zsúrtorták érdekes, csók formájúak, szépen dekoráltak. A pultnál kell rendelni, ami nagyon szűkös, a kis sarokba kell bepréselődni, és aki utánunk érkezik, az nem látja tőlünk a kínálatot. Kimenni csak "lapjával" lehet, ha közben érkezett újabb vevő. Márpedig a vevők folyamatosan érkeztek, látszott, hogy népszerű hely. Vettem diós szeletet (300 Ft), a kimértek kozül barackos-túrós papucsot, meggyes párnát, szilvás papucsot, mandulás macront, mandulás puszedlit. A sütik többségét jó átlagosnak mondanám, de semmi kiugró, katartikus élményt nem okoztak. A legfinomabb a mandulás volt, amelynek a közepén egy szem magozott meggy volt. Ami miatt viszont az "ételek" kategóriában a 3 szívecske is jóindulat, hogy a szilvás papucsban a szilvalekvár erjedt volt. Ettem már számtalanszor szilvás papucsot, ugyanis ez az egyik kedvencem, de ilyesmivel még nem találkoztam másutt. Hogy ennek hibás tárolás miatti megromlás volt az oka, vagy lejárt szavatosságú alapanyag felhasználása ezt nem tudom, de nagyon kellemetlen élmény volt. A többi süteményüknél ilyen jellegű problémát nem tapasztaltam. A kiszolgálás futószalagszerű. Fizetés kizárólag készpénzzel volt lehetséges.