Jó 2015. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A KolbICE-ról, ha jól emlékszem, a 2012-es Dinig Guide Top100-as kiadványban olvastam először. Akkor friss volt az ötlet s még nem volt szinte minden sarkon egy KolbICE, nem is sikerült megkóstolni csak kb. egy évvel azután, hogy először olvastam róla. Az Egyetem rakparton megrendezett Főzdefeszten még az első órákban csaptam le rá, amikor nem kígyózott sor minden kajás előtt. A minap amikor bevezették a kolbászhamburger ötletét gondoltam teszek egy próbát, annál is inkább, hogy augusztusban nagyon kedvesek voltak a kiszolgáló srácok, akik a Hold utcában dolgoznak, adtak egy kis ingyen kóstolót a fiamnak és nekem tudván tudva hogy máshová megyünk enni (speciel akkor a Vörös Homárba). A kétkezes kolbászburger is megnyert, adtak hozzá saját készítésű chips-et is, igaz nem frissen sütve. Jó kis hely a KolbICE, a Hold utcai csarnok kulináris rengetegében érdemes ide is betérni.
A Kolbice trükkös "töltött sapkáival" először talán a pálinkafesztiválon találkoztam, aztán újra láttuk és kóstoltuk is sörfesztiválon, s remek sörkorcsolyának, kísérőnek bizonyult, legutóbb pedig a Dohány utcai Kolbice-ban ettem egyet. A Belvárosi Piac galériaszintjén már több hónapja működik...