Kiváló 2024. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. június 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Manapság újra divat lett a retró. Van is jópár retró vagy legalábbis annak mondott vendéglá hely városszerte. A Kollab Kávézó nem régről átmentett, átöröklött retró, hanem egy újonnan kialakított vagány hely a Mammut Bevásárlóközpont felső szintjén, amelyre véletlenül találtam rá. Nemcsak kávézó, hanem közösségi co-working munkahely és találkapont is. A kedves fiatal pultos hölgy elmondásából azt is megtudtam, hogy sok további tervük van még a hellyel, remélem, sikeresek lesznek. Kávé, bor, szörpök. Délelőtt 10-től brunch reggeli és szendvicsek, majd 12 órától ebédidő és kedvezményes ebédmenü (napi leves 1450 Ft, saláta 2750 Ft), 15 óra után barfood, sonka és sajttál, grill szendvicsek. Péksütemények egész nap vannak meglehetős áron (pisztáciás croissant 1850 Ft!!). A berendezés inkább IKEÁ-s nem a csiricsáré műanyag retrót viszik, hanem inkább a dekorációk mintázatában, színvilágában nyilvánul ez meg. A hatalmas üvegfalról fullos panoráma nyílik a Széna térre. Igazán klassz hely a Kollab, tetszett. Kitűnő latte 1200 Ft-ért. Nincs kötelező szervizdíj.