A DesszertNeked remek süteményeihez hasonló vonulatot visz a desszertkínálat, Opera, különböző francia stílusú tarte-ok, macaron, olaszos édességek, karácsonyi hangulatú különlegességek, marcipános finomságok, nehéz volt a választás, én egy pisztáciás sütemény mellett döntöttem. Először csak elvitelre akartunk csomagoltatni, de azután másként alakult a program. A nagyon kedves ifjú hölggyel ugyanis szóba elegyedtünk, és invitálására benéztünk az étterem belső részébe is. Az egész hely hangulata nagyon megnyerő, kedves, emberközeli volt, egyáltalán nem az a megközelíthetetlen, sznob, csak a felső tízezernek szóló hely, mint amire a Gresham Hotel image-e alapján számítottunk. Az étterem egy része a szecesszió jegyeit viseli magán, a színes üvegablakos berakású ajtó különösen figyelemre méltó. Az L alakú éttermi rész hátsó traktusában modernebb vonalvezetésű söröző részt alakítottak ki. A rövid, de izgalmas étlapon főleg magyar(os) és francia ételeket kínálnak. Ha az ember egy komplett 3 fogásos menüt szeretne végigenni, akkor elég mélyen a pénztárcába kell nyúlni, hiszen az előételek 3000 Ft-tól kezdődnek, a főételek pedig 4-5000 Ft-os magasságokban mozognak, azonban rotisserie/grillezett ételek ajánlatból választva, ahol szintén 4-5000 Ft körüli az ár, ebben már benne foglaltatik egy szabadon választott köret és mártás is, így ár-érték arányban ez éri meg szerintem a legjobban. Előételként friss, meleg kerek cipó érkezett sós házi vajjal. A frissen grillezett, tökéletes állagú és ropogós pisztráng mellé tárkonyos hollandi mártást és zöldfűszeres burgonyapürét ettem. Az 1 fogás is kiadós, nagy adag volt, a süti így végül csomagolásra került és csak később a munkahelyen ettük meg. Nagyon tetszett a hely, jó szívvel ajánlom, de az ára miatt különleges alkalmakra.