A Kolozsvár borozó talán a legkonszolidáltabb a környék kocsmái között, igaz ez is a legdrágább, 5 cl Unicum 500 ft, Dreher 400, Aranyászok 350. Az van kiírva, hogy 14 éven aluliak akkor sem jöhetnek be, ha szüleikkel vannak – hát ezt szülőként nem tudom pártolni. Bemegyek inni egy fröccsöt s a gyereket hagyjam kint?
Vagy ha megkívánok egy fröccsöt és a gyerekkel együtt sétálunk, akkor mondjak le róla? Nem egyszerűbb az, hogy nem szolgálnak ki kiskorúakat? Ez bőségesen elegendő ifjúságvédelem. Sajnos itt is megy a tévé, így aztán nem sokat ültem. Ittam egy cappy almát – kimérve nem volt, pedig almafröccs jobban esett volna – 250 ft-t fizettem rá, aztán szedtem a sátorfámat. A választék egyébként kommersz minden vonalon.