Retró ruhabolt, vintage shop és kávézó a pesti bulinegyedben, a Wesselényi utcában. Elsősorban külföldi bulizó, illetve a környéken megszálló fiatalok látogatják. Alkalmanként DJ esteket, bulikat is szoktak tartani. Ételek terén szendvicsek, péksütemények, pogácsa szerepel a szolid kínálatban, valamint tradicionális desszertek erősen túlárazottan, a környék szellemében: flódni (1790 Ft!
) és Nagymama krémese (1990Ft! ), valamint meggyes pite, epres sajttorta és a legjobb választásnak tűnő citrom tarte. A dundi kakaós csiga 790 Ft. A késő esti nyitva tartásra és a környékre tekintettel tartanak alkoholos italokat is, üveges kézműves söröket a Szent András főzdétől és MONYO-tól (1490 Ft), Club Mate, Tubi60, Absolut Vodka volt még a pulton, ezekből koktélokat is kevernek. A berendezésben a retró ruházat mellett a 60-as évek lakberendezési tárgyai, használati eszközei is megjelennek, régi televízió, írógép, rádió. Az eszpresszó 650 Ft-ba került, a kávémárkát nem ismertem fel. A névadó ősmagyar kutyafajta faliképen köszön vissza, valamint a bejárat feletti logón.