A pultban egy fiatal srác, egyszemélyes mindenes, de a fotó alapján nem ő a tulajdonos - szintén egy fiatal szakács -, legalábbis a fotón egészen máshogy nézett ki, mint az életben. Az étlap rövid, áttekinthető: 3 féle grillezett bagett lassan sült, tépett husival: malac, Monterey bef marhanyak, zsályás csirke (990 Ft), vegyestálak (1290-1490 Ft), amelyekben a szendvicsekben is megtalálható tépett húsok mellett házi parázsburgonya fűszersóval, remulád mártással, zöldségekkel, savanyított hagymával, jalapeno paprikával (opcionális), grill kenyérrel. Házi somlói galuska (690 Ft). A fogásokat többféle menüben lehet kombinálni. 2 féle napi leves (590 Ft), ottjártamkor mexikói raguleves és fokhagymakrémleves krutonnal volt a kiírás szerint, de kiderült, hogy közben főztek még indiai tandoori fűszeres levest is reszelt sajttal, így ezt próbáltam ki. Mindegy, hogy helyben eszel vagy elvitelre kéred, a levest papírpohárban kapjuk, fél liter az adag! , olcsó gagyi kínai műanyag evőeszközökkel. A "tál" téglalap formájú kartontálcán szervírozva és igazán hatalmas adag. Nagyon jól eltalált a fűszerezés, és a kitűnő ételek feledtetik a topis környezetet. Azt azért meg kell jegyezni, hogy a bárszékekre 180 cm-es magasság alatt igazi kihívás feljutni, ugrani vagy mászni kell. Az L alakú pult mögött belátni a konyha mosogatós szekciójába is, mivel pont a könyöklő mellett alakították ki, ezt esetleg érdemes lenne takarni, árnyékolni. Csak készpénzzel lehet fizetni.