2022. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. március 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta működő kifőzde a Westend közelében, az út túlsó oldalán, bár a covid csúcsidőszakában zárva tartottak. Különös jellemzőjük, hogy pár évente nevet változtatnak. Lehet helyben étkezni és elvitelre is kérni, én mindkettő opciót kihasználtam. Hétköznap ebédidőben tartanak nyitva, illetve szombaton ebédidőben, bár ez változó, érdemes inkább ellenőrizni az aktuális nyitva tartást. Újdonság, hogy egy külön kávézó sarkot alakítottak ki, ahol Costa Coffee kávét főznek, akik kávézó láncként kivonultak az országból, de a kávéikat továbbra is értékesítik, akár otthonra, akár kávézókba, bárokba.
Bármely leves (csésze) és főétel 2 fogásos ebéd kombinációban 1700 Ft, kivéve a séf ajánlat, ami 1900 Ft.
A leves és a főétel is korrekt volt, a főétel bőséges, nagy adag, körettúlsúllyal, de egyébiránt meglepetésektől mentes. Ha valaki biztosra szeretne menni, érdemes korán, a nyitás környékén menni vagy előre telefonon odaszólni és lefoglalni a választott ételt.
Én nem ezt tettem, de így is volt mit tenni, de meglepő módon 13.00 óra után nem sokkal már eléggé le volt fosztva a készlet.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (12)
Még több kép (2 db)
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös