Kornél Art & Café Budapest

49 fotó

4 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Hotel Abacus Herceghalom
45.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással

Kornél Art & Café Budapest vélemények

Kiváló 2024. október 20.egyedül járt itt
Sokoldalú, kellemes, kedves hely ahol mindig történik valami érdekes. Megéri betérni egyedül vagy társasággal pár percre, megállítani kicsit az időt.
Velem ez történik ha ide beülök.
Itt mindig kedvesség és mosoly van.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Kiváló 2024. január 29.egyedül járt itt
És újra a Kornél. . . ma ettem valamit, de nem ittam rá, majd csak találok valamit a frissen jött napsütésben, közben két hely eltűnt, bezárt, de ne csüggedjünk, menjünk tovább, a Kornél az élet egyik biztos, fix pontja! És úgy is lett!
Kornél Art & Café Budapest - Külső képKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - Étel/italKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - Étel/italKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - Étel/italKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - BelsőKornél Art & Café Budapest - Étlap/itallapKornél Art & Café Budapest - Étlap/itallapKornél Art & Café Budapest - Belső
Még több kép (25 db) >>
Kiváló 2022. április 5.egyedül járt itt
Hű, ez egy nagyon jó hely, jókor jó helyen. Végre valami feldobta a napomat. Valaha régen itt egy képgaléria volt, ha jól emlékszem. Mikor jöttem erre, eszembe jutott, hogy a feleségem mesélt róla, hogy remek kis kávézó és itt töltöttek jó órákat a kollégákkal. Hát ez nekem is jó lesz.
Még több kép (25 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2022. február 4.egyedül járt itt
A 11. kerületben a Kosztolányi Dezső téren, a Feneketlen-tó mellett a közelmúltban (2021. november vége) megnyitott művészeti bolt és kávézó. Engem egyszerűen elvarázsolt ez a kis hely! Már kívülről is megkapó, vendégcsalogató, az ajtó mellett borostyán fut végig a falon, bent meleg fények és sokminden látnivaló.
Kornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - EgyébKornél Art & Café Budapest - Egyéb
Még több kép (18 db) >>