A Korona ételbárba egy szép délelőttön tértem be, meglehetősen éhesen. Nem akartam túlenni magam hiszen aznap várt még rám egy-két gasztrokaland, viszont valami mégiscsak kellett. Kértem hát egy bablevest, amikor megtudtam, hogy van fél adag is, akkor arra voksoltam (650 ft), továbbá két fasírtot is rendeltem (260 ft), a kenyér hozzá 20 ft volt, 870 forintból volt egy kellemes ebédem.
A leves ízletes volt, tettek bele elég szép mennyiségű főtt füstölt csülökkockát tálaláskor, a fasírttal is meg voltam elégedve. Kértem volna talán leves helyett főzeléket (pl bab, borsó, lencse, sárgaborsó), de aznap csak paradicsomos káposzta volt, ami nem tartozik a kedvenceim közé. Az árviszonyok, mint az eddigiekből is kitetszik, barátságosak, a kiszolgálás kissé személytelen. A maga műfajában ez egy rendben levő hely.