Középszerű és érdektelen albán pékség a XV. kerületben, a Kolozsvár utca és a Szent Korona utca kereszteződésben, saroképületben. Véletlenül jártam erre, a XVI. kerületbe tartottam autóval, és itt meg tudtam állni az út mellett két percre. A szomszédok a szokásos, kínai ruhabolt, gyógyszertár, dohánybolt, "kisbolt" ABC, Takarékbank.
Elég nagy a belső tér és a pult is, ehhez képest a kínálat igen szolid, szegényes volt. Egy pozsonyi diós kiflit vettem, 400 Ft-ba került. Volt még többféle rácsos édes: áfonyás, meggyes, vaníliás, illetve sósból spenótos (400 Ft), illetve a népszerű kakaós csiga. Sima fél kilós kenyér már nem volt. Igazából, ha a liszt nem lenne ilyen gyenge minőségű, akkor az sokat segítene az albán pékségeken. Nyáron kínálnak olcsó fagylaltot is, nem meglepő módon albán kivitelben. Hosszú nyitvatartási idő, szombaton is.