Ha rövid akarok lenni,akkor csak azt tudom mondani,. . nem értem. Nem értem,hogyan létezhet egy ilyen hely Budapest egyik legfrekventáltabb helyén. A Kodály Körönd közepén egy diákmenza. Mert ez az volt. A hely kollégiumi asztalokból áll. A pincérről a bejáratnál azt hittük,hogy csak a maradékért jött be.
Viszont az erős piaszagához képest kedves és segítőkész volt. Remek volt,hogy az üdítő egy étteremben fémdobozban érkezik és pont fél éve volt lejárva a szavatossága. Viszont rögtön cserélték. Hárman voltunk három félét ittunk,de mind ugyanazt a poharat kaptuk. az evőeszközök a régi önkiszolgálóból maradtak meg és egy tányéron az asztal szélén hevertek. Lehetett válogatni és szortírozni. Ehhez képest az árak vetekedtek egy a XXI. században II:osztályúnak nevezett étterem áraival. Ha nem vagy koleszes diák akinek a pénz nem számít. . akkor messziről kerüld el! ! !