EZ a csirkés gyorsétterem korábban házi rétes-lelőhelyként volt ismert, azután váltottak csirkére, viszont most már ötvözik a kettőt, a frissensültek mellé visszatértek a rétesek is. Este 7-ig tartanak nyitva, de zárás előtt 20 perccel már a napzárásra készült az alkalmazott, ennek ellenére kedvesen és szívélyesen fogadott.
A hotdog, amit előzetesen kinéztem, már elfogyott, de néhány rántott csirkemell és szárny még volt a pultban, amelyek a pultos hölgy elmondása szerint nemrégiben sültek. Köretek (krumpli, rizibizi), saláták, majonézes saláták még szintén voltak a napi kínálatban. A szendvicseket és egytálételeket menüben kedvezőbben meg lehet vásárolni, de az alap árak is barátságosak. Ezer Ft alatti összegből jól lehet itt lakni. A rétesekből még 2 féle volt, egy túrós-mazsolásat kértem, ami 300 Ft-ba került. Nem volt éppen kiemelkedő, átlagos méretű, de friss és fogyasztható volt. A fal menti könyöklőnél lehet helyben enni, vagy elvitelre kérni.