2015. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 25.Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Gozsdu udvar Madách tér felőli bejáratánál található fiatalos, trendi hely, sorban a My Little Melbourne, az Andalgo Deli és a Dafke után.
Az ittjartam.hu-n kifejezetten pozitív értékelést kapott, bár több mint fél éves az írás, talán azóta változott a hangulat negatív irányba, vagy csak nekem nem volt szerencsém, nem tudom, minden esetre nekem biztosan nem lesz a törzshelyem.
A berendezés üres, személytelen, nekem túlságosan minimalista, egy IKEÁ-s étkező jutott róla az eszembe.
A kiszolgálás lezseren undok és szintén személytelen volt, bár igaz, hogy nem tartozom a hely törzsvendégei közé, ettől még lehetett volna legalább egy kicsit kedves az ifjú hölgy. Még alig múlt el 12 óra, de már nem volt napi levesük, bár a táblán ugyanúgy ott szerepelt a kiírásban.
Bagel és baguette szendvicseket árulnak, árban 800 Ft-tól kezdődnek, van még lasagne, melegszendvics, quesadilla, saláta és leves (ha éppen van). Ez egy amolyan közösségi hely is, akinek olyan a munkája, be lehet ide vonulni több órára egy notebook-kal dolgozni vagy a neten társasági életet élni.
Soproni és Arany Fácán sört csapolnak, üvegesben feltűnik 1-2 kézműves is a kommerszek között (Bakancslista, Fóti Zwickl), Árpád és Csalló pálinkaház pálinkáit kínálják. A hely amúgy 2 szintes, de az emeleten nem jártam. Esténként buli-helyszínné alakulnak át, DJ, zene, mókázás...
Sem az étlap, sem a kiszolgálás, sem a dizájn nem nyerte el a tetszésemet, másnak talán jobban bejön.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Központ további értékelései
2015.03.07üzleti partnerrel
Hangulatos, fiatalos, teljesen korrekt hely. Ízlés dolga, szereted-e az ilyen környezetet, de akinek bejön a minimalista, funkcionalista stílus (ahogy nekem is), az jól fogja magát érezni. Az estékről nem tudok beszámolni, én napközben jártam ott. Ami biztos: egy csokis muffinnal teszteltem a...
Castrum Hotel Székesfehérvár