Az látszik a környéken, hogy elég gyorsan váltakoznak a bérlők és a koncepciók, s csak az életképes helyek tudnak hosszabb távon fennmaradni, akik jól mérik fel a piaci helyzetet és a vásárlói igényeket. Én egyelőre szkeptikus vagyok atekintetben, hogy mennyire lesz népszerű, s ezzel együtt rentábilis ez a vállalkozás, bevallom, engem nem győztek meg. A névnek szerintem nincs pozitív kicsengése, túl kemény és nyelvtörő, én semmilyen pozitív gondolatot nem tudok hozzá társítani. Két féle étel van, sós galette és édes crepe, azaz óriáspalacsinta. Az árak szerintem teljesen elvadultak és irreálisak. Egy darab papírvékony üres palacsinta két pamacs tejszínhabbal és egy szórás kókuszreszelékkel (amiből a boltban egy zacskónyi kb. 200 Ft) 750 Ft. A többi 1000 Ft felett és volt rajta mondjuk nutella vagy pár banánkarika. Amit én választottam, az volt a legolcsóbb ételeik egyike. Ne már! Az igaz, hogy nagyon tetszetős dizájnos kerek vaslapon szervírozzák, felhozzák a galériaszintre, nem önkiszolgálóba kell lemenni és nem talponálló a hely és igazán profin meg van csinálva: fenyőlécek szabályosan elrendezve, sárga-szürke-fekete színharmónia, geometrikus dizájn, de szerintem ez így kevés. A galette-ek 1800 Ft-ba kerülnek. Ezek alapja szintén egy palacsintalap, de sósan, erre vannak rápakolva töltelékek és behajtogatva négyszögletesre. A palacsinta mellé aranyszínű fém villát és kést adnak, ami szintén nagyon szép, csak éppen nem lehet vele elvágni a palacsintát. A palacsintatészta nem átlagos, az valóban sokkal jobb minőségű, mint amit a legtöbb helyen kapni, érezni, hogy speciális az összetétele (gluténmentes hajdinatészta). A wifi nem működik, de szívesen megadják a szomszédos IGEN kódját, és arra rá lehet csatlakozni.