Ugy látszik jót tett a zárás ennek a kávézónak. Két fiatal, barátságos, vendégszerető, kiszolgáló hőlgy. Udvarias kiszolgálás, remek Dallmayer kávé. Itt természetes ami elég ritka máshol, hogy a kávé mellé egy kis vizet is adnak. Jár még a kávéhoz egy Toffix kávés cukorka is.
Ez egy sz.r hely, senki ne menjen oda, hülyének nézik az embert, nem azt kapod amit kértél és ha ezt jelzed még nekik áll feljebb. Egy nagyon b.nkó idősebb nő dolgozik ott, kritikán aluli a kiszolgálás.
Az Asia Center Bevásárló-komplexum nyugati szárnyában, a földszinten található kávézó, amint belép az ember a forgóajtón, egyből ide érkezünk, könnyű megtalálni. A pultot szigetszerűen alakították ki, és 2 oldalára tettek ki asztalokat, süppedős műbőr fotelekkel. A bejárat felőli oldal zajosabb és cúgosabb, de a decemberi adventi hétvégéken folyamatos a tumultus.
Minden irányból jönnek az emberek, nem könnyű szabad asztalt találni. Ez tűnik a legnépszerűbb kávézó helynek az egész Asia Centerben. Több pincér is sürgölődik, igyekeznek gyorsan és kedvesen kiszolgálni a vendégeket, de látszik rajtuk, hogy nem profi, képzett vendéglátósokról van szó. Egy idősebb hölgyről egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ő is a pincér-személyzet tagja, pedig de (rózsaszín otthonka, cicanaci, csattos papucs megjelenéssel). Többféle melegszendvicset készítenek, ezek nagyon népszerűek. Vannak még sima szendvicsek előrecsomagolva, valamint panini. Szintén közkedveltek a kávék, az ízesített szirupos latte a sláger, a legtöbben ezekből választottak a hölgy vendégek. A melegszendvics és a pisztáciás latte 1310 Ft-ba került összesen.